Wandeling De Panne (2012)

Gepost in Wandelingen

KRANTENARTIKELRambo's Bende & Galgo Aid Europe vzw
ZONDAG 24 juni 2012 in De Panne

We hadden het al vernomen ... Rambo's Bende, das een Toffe bende ! En ja hoor, wij kunnen dan unaniem beamen want niemand minder dan Rambo's Bende heeft een FANTASTISCHE wandeling georganiseerd ten voordele van GAE. Een wandeling organiseren voor een grote groep mensen en een nog grotere groep viervoeters ... het is niet evident. Zo moet de zaal groot genoeg zijn want in ons Belgenlandje kan het altijd regenen, na de wandeling hebben we honger, dus we houden er wel van als er een 'hapje' voorzien wordt ... En uiteraard, het allerbelangrijkste, een goed uitgestippelde en mooie wandelroute. Aan dit alles werd meer dan voldaan in De Panne. Het was een prachtige dag, een mooie route door de duinen en lekkere BBQ. Op het einde van de wandeling overhandigden Ronny en Franky van Rambo's Bende aan Galgo Aid de opbrengst van de wandeling nl 1100 Euro !! Een supertof initiatief van een supertoffe bende waarvoor wij zeer dankbaar zijn (en waarvan we hopen dat het voor herhaling vatbaar is :-)) De hele dag werden we geholpen en bediend met de glimlach en voor een keertje konden onze vrijwilligers zelf eens 'genieten' ipv te werken, met dank aan iedereen van Rambo's Bende !

Onze hondjes ter adoptie (foto's Luna en Zeta) mochten ook gezien worden, dankzij de mooie nieuwe groene 'ter adoptie' sjaaltjes gemaakt door 'ons Jeanine'ke' ! Uiteraard mochten ook alle andere viervoetertje gezien en gefotografeerd worden, schatjes zijn het, allemaal, stuk voor stuk.

Onze hondjes komen altijd op de eerste plaats, staan altijd in de belangstelling ! Maar uiteraard zijn wij ook heel dankbaar dat er zoveel adoptanten en vrijwilligers mee komen wandelen zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en van mekaars gezelschap kunnen genieten. Bij deze ... enkele sfeerbeelden


Meer foto's vindt u terug op onze GAE Fotosite. U kan tevens foto's van uzelf of uw honden opvragen bij Daniel via fotograaf@galgoaid.eu. Wij bedanken Gwen, Griet en Daniel voor de prachtige foto's !
Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli