Wandeling Hamme (2011)

Gepost in Wandelingen

Hamme wandelde voor een Galgodroom
Galgo Aid moved on…ZONDAG 27 maart 2011

Een supermooie wandeling langs de schorren v/d Durme, de Mirabrug en door de Bunt.
Met dan aan Katja en Pascal voor het organiseren van deze mooie dag, in samenwerking met enkele andere onmisbare vrijwilligers !


Enkele reacties van aanwezigen :

 • "Super gezellige en mooie wandeling. Heel veel lieve hondensnoetjes en goedgezinde baasjes onder een stralend zonnetje. En een dikke proficiat voor Pascal, onze nieuwe GAE verantwoordelijke wandelingen !! Samen met het team voor de wandelingen schitterend gedaan ! Groetjes, Viviane"

 • "De wandeling in Hamme was echt prachtig! Het wandelen tussen de velden, langs de Durme en vooral tussen alle prachtige honden. Het eenheidsgevoel is echt groot! De mensen beginnen allemaal spontaan te praten. Het was zeker en vast de moeite om een uurtje te rijden! Mira was na de wandeling ook helemaal uitgeteld. Chapeau aan de organisatie!!!  Grtjs Sarah, Mario en Mira"

 • "Onze puntneuzen en hun baasjes genoten van de zon en van elkaar in het mooie Hamme! Gezellig, lekker en super georganiseerd...TOP ! Ingrid en Jan"

 • "Mooi weer, neen, zeeer mooi weer, veel Galgokes. Veel volk, mooie omgeving, hoe vinden jullie die telkens zeg? Prettig gezelschap, wat bijgepraat over de woefkes, kortom prachtige dag, en ons Nena, onze Snoes hebben die avond nog weinig teken van leven gegeven. Bekaf waren ze J De volgende wandeling staat reeds in de agenda !! Familie Verbeeck - Van Mol"

 • "Ik weet niet zeker wie zich het meest amuseert,de honden of de baasjes!! T'is gewoon een dag om naar uit te kijken. Proficiat aan de organisatoren,alles liep vlotjes zoals gewoonlijk. Groetjes, Miranda en ventje"

 • "Na onze vele en lange voorbereidingen was het uiteindelijk zover. En het was allemaal de moeite waard. Het was een schitterende dag waar we vele woefen met hun baasjes nog eens terug zagen en ook weer nieuwe mensen leerden kennen. En vooral met het mooie weer kon onze dag niet meer stuk. Het was echte droom, de wandeling voor de galgodroom. Groetjes Katja en Pascal"

 • "Voor ons was het zeker de moeite waard om zo ver te rijden ! Wij vonden het een zeer mooie en goed georganiseerde wandeling. Jullie samen werking is prachtig, het was ook tevens de eerste maal dat wij een voorzitster zagen werken (moet er nog cola zijn ha ha) Als het past komen we zeker en vast nog eens af. Groetjes Rony en Lili"

 • "Alles was zoals het zou moeten zijn : prachtige lokatie, prachig weer, prachtige galgootjes, prachtige adoptanten die alles doen voor hun hondjes ! Prachtige bestuursleden en vrijwilligers, die deze wandeling hebben doen slagen, gewoon geweldig. Zelfs onze Tibo heeft er zijn voetkussentjes van open gelopen, ocharme toch onze kleine teckel die de GALGOOTJES zo graag ziet ! Hopelijk is de volgende wandeling ook weer zo’n succes. Groetjes Sonja & Co."

 • "Als één van de weinige niet galgo bezitters, heb ik toch erg genoten van de wandelling met deze prachtige dieren. Het weer zat mee en de organisatie was perfect . Ook de spagetti was lekker, dus mijn dag kon niet meer stuk. Stilaan droom in ervan om ook een galgo op te vangen ... wie weet ... Jeanine"

 • "Het was een mooie dag met veel lachende gezichten en gelukkige hondjes ! Heel fijn om ook onze Ru ter plaatse te hebben, ons Ella die leukemie heeft, enkele GAE hondjes uit de beginperiode van onze organisatie zoals o.a. Salta en uiteraard, Dormilon en een deel van zijn familie herenigd. Bedankt voor iedereen die van ver naar de wandeling gekomen is, het was een fijn wederzien. Anita"

Mooie Sfeerbeelden, met dank aan Daniel onze GAE fotograaf ! Wederom, een mooi aandenken aan een fijne dag.
Wandeling Poppel (2011)

Gepost in Wandelingen

Zondag 11 maart gingen we wandelen te Poppel !

De locatie was gewoonweg prachtig, het weer was zaaaalig en de opkomst was zoals gewoonlijk heel goed !! Wij vonden het weer een fijne dag en een toffe wandeling. Ook waren we zeer blij vele vertrouwde en ook enkele nieuwe gezichten terug te zien en uiteraard ... zoveel gelukkige hondjes !

Een extra woordje van dank aan de medewerkers van Maxi Zoo te Mechelen voor het schenken van de Goodybags, hun aanwezigheid en tevens extra hulp !

Ook willen wij Pascal bedanken die ondanks zijn voetblessure, de wandeling zeer goed gecoordineerd en georganiseerd heeft met de hulp van onze andere vrijwilligers. En uiteraard, bedankt aan onze vaste GAE fotograaf Daniel en ook aan Gwen, Griet en Tim & Michele voor de mooie foto's !

Goodybags en Maxi Zoo Team

Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli