Wandelingen 2013

Gepost in Wandelingen

Valentijnswandeling te Buggenhout, 10 Februari

Onze Valentijnswandeling was een waar succes. De liefde voor onze windekindjes en andere viervoetertjes was zichtbaar aanwezig en er werd weer heel wat afgeknuffeld. Ook onze Podenco's waren goed vertegenwoordigd deze keer ! Na de wandeling konden we genieten van overheerlijke pannekoeken klaargemaakt door Ludo & zijn dochter.

U kan alle foto's bekijken op onze fotosite, met dank aan ons fotografen team !

 

 

Wandeling in het ZONIENWOUD door Walk for a 2nd Life, 28 april

We waren heel blij dat onze vrienden van wandelclub Walk for a 2nd Life een wandeling wilden organiseren ten voordele van GAE. Met goede afspraken en een toffe samenwerking tussen onze vrijwilligers, een grote opkomst en heerlijk weer, was dit wederom een gezellige en hartverwarmende wandeling. Op het einde van de wandeling mocht onze Voorzitster Anita van Julia en Swa een cheque ter waarde van 600 Euro in ontvangst nemen. Ons eigen fotografenteam zorgde wederom voor mooie kiekjes.

 

 

Wandeling in de PANNE door Rambo's Bende, 16 juni

Rambo's Bende ... het klinkt heel stoer ... maar vergis je niet, want de wandelaars van Rambo's Bende hebben een peperkoeken hartje, en dan vooral voor de viervoetertjes ! Naar jaarlijkse gewoonte hebben ze ook deze keer weer hun beste beentje voorgezet en een supertoffe wandeling georganiseerd aan 'het Zeetje' zoals de Rony het zo mooi kan zeggen. Na afloop mochten wij een cheque ter waarde van 800 Euro in ontvangst nemen. Dit volledige bedrag werd overgemaakt aan onze collega's van Protectora Anna. 

Wandeling te Ravels door Galgo Aid, 4 augustus

Het was heerlijk wandelweer, niet te warm en een zacht briesje. Door de vakantieperiode misschien net iets minder volk dan we gewoon zijn, maar dat kon ons echt niet deren, want zoals altijd was de sfeer optimaal en werd er veel gelachen en geknuffeld :-) Mens en dier vonden het wederom ... een zeer geslaagde wandeling. Onze hondjes ter adoptie waren uiteraard ook van de partij : Raul, Palma, Purpuro, Dorada, Ibiza, Yian en Lucas.
 

Wandeling te Landen door Galgo Aid, 10 november

Onze laatste wandeling van 2013 was zeker en vast niet van de minste. Op en top tot in de kleinste details georganiseerd door Martine en Luc, vrienden en buren. De wandeling zelf werd officieel geopend door de Burgemeester van Landen. Een prachtige omgeving, uiteraard mooi weer, heel veel volk, veel windekindjes maar ook heel veel andere rassen en een zeer gezellige sfeer. Kortom, een dag waar we nog regelmatig zullen op terugblikken. En als kers op de taart... een mooie opbrengst die geschonken werd aan Protectora Kimba op de accomodatie ter plaatse te verbeteren.

 

Wandeling Kapelle-Op-Den-Bos (2012)

Gepost in Wandelingen

Galgo Aid moves on ...
Zaterdag 18 augustus 2012

In samenwerking met de werkgroep Trage Wegen.
Plaats van afspraak : Mechelseweg 366 - 1880 Kapelle o/d Bos

Het was heet .... snikheet .... maar in de schaduw van de tent, in de buurt van de grote ventilator en met heel veel drank voor mens & dier, was het 'draaglijk' ! De wandeling was een ware uitdaging en werd ingekort met een extra drankstop. Even kreeg onze Wally het te warm en moest hij door zijn baasje gedragen worden (zie foto), gelukkig ging het daarna weer prima met onze lieverd ! Verder ging het goed met de hondjes, onder het waakzame oog van onze vrijwilligers en dankzij voorzorgsmaatregelen van de baasjes: cool aqua halsbanden, natte handdoeken, water met alcohol voor de voetzooltjes en veeeeel drinkwater. Weer een geslaagde wandeling met dank aan onze vrijwilligers en de mensen van Cafe De Plekpot.

Enkele reacties na de wandeling :

 • "Proficiat aan aldegene die meegewerkt hebben op zo'n hete dag om alles toch goed te laten verlopen, dikke duim en bedankt !!"

 • "Griet Verheyen: Juist thuis van de Galgo Aid wandeling. Wat een warme dag maar oh wat hebben we ervan genoten :-)) Geweldig goed georganiseerd !! Toppie, super veel drinken voor de doggies en zelfs zwembadjes om in af te koelen :-)"

 • "Karl J. : Een perfecte middag met de beste vrienden die een mens kan wensen ...een perfecte organisatie... en ook nog enkele FB friends in real life leren kennen. Meer moet dat niet zijn."

 • "Cheryl : Kudde GAEers, proberen het voor mens en dier zo koel mogelijk te houden! Wij hebben ervan genoten en Lola ziet haar redders altijd graag. wel vanop een afstand. ;)"
Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli