Wandeling 10 jarig bestaan GAE

Gepost in Wandelingen

10-YEARS-GAEZondag 26 juni... Galgo Aid Europe ... On The Move

Voor ons 10 jarig bestaan trekken we naar Boortmeerbeek.

Boortmeerbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt rond de 12.000 inwoners en ligt in de landstreek Dijleland en in de Brabantse Kempen.

We gaan wandelen in het natuurgebied Pikhakendonk. Het natuurgebied is gelegen in de vallei van de Dijle. Pikhakendonk bestaat voornamelijk uit extensief beheerde weiden en lange hagen van meidoorn en sleedoorn. De naam van het gebied verwijst naar de aanwezigheid van deze struiken. Echt een mooi stukje natuur !  

26 juni, wordt een dag om niet te missen, zoveel is zeker. Er zullen verschillende standhouders aanwezig zijn en het geheel wordt opgeluisterd met prachtige muziek ... Hou zeker onze Facebookpagina en Website in het oog, meer info volgt !

Wees erbij !

 

Mjammie, mjammie.... nu te bestellen voor na de wandeling !!!

eten

 

 

Optreden van "THE LOST SOULD & FRIENDS" !!!

LostSouls 

 

 

 

Wandeling-Boortmeerbeek

 

Verslag wandeling Hever

Gepost in Wandelingen

Zondag 16 september ... Galgo Aid Europe met HS Kyon... Was On The Move

Mini-Affiche-Wandeling-Boortmeerbeek

We gingen, in een organisatie in samenwerking met hondenschool Kyon, terug naar de locatie van onze viering van 10 jaar GAE. De weergoden waren ons deze keer wel gunstig gezind zodoende dat we met zijn allen de hele dag buiten hebben kunnen genieten van het mooie weer. De zaal is zelfs leeg gebleven, hetgeen een duidelijk teken was dat het buiten super gezellig was. Na de wandelingen smaakten de frietjes en desserten nog beter dan anders.

Boortmeerbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt rond de 12.000 inwoners en ligt in de landstreek Dijleland en in de Brabantse Kempen. Het natuurgebied is gelegen in de vallei van de Dijle. Pikhakendonk bestaat voornamelijk uit extensief beheerde weiden en lange hagen van meidoorn en sleedoorn. De naam van het gebied verwijst naar de aanwezigheid van deze struiken. Echt een mooi stukje natuur !  
We gaan wandelen in het natuurgebied Pikhakendonk via de Pikhankendonk en de 2-Torensroute. Voor wie er vorige keer bij was, het zal niet dezelfde wandeling zijn, maar een variatie met andere paden en via andere locaties en drankstop.

Wij danken dan ook alle aanweigen voor hun talrijke opkomst. !

 

 

HS Kyon

Wandeling-Boortmeerbeek

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli