Wandeling Dilsen-Stokkem

Gepost in Wandelingen

Mini-Affiche-Wandeling-StokkemZondag 27 november... Galgo Aid Europe ... On The Move... en deze keer trekken we naar Dilsen-Stokkem.

 

Stokkem is een deelgemeente van Dilsen-Stokkem, gelegen aan de Belgisch-Nederlandse grens. Het natuurgebied Negenoord is ontstaan door grintontginning tussen de Oude Maasarm en de Maas. Negenoord heeft meerdere bewegwijzerde wandelroutes. In het natuurgebied vind je een overvloed aan watervogels, vrij loslopende runderen en paarden. Onze lieve schatten moeten verplicht aangelijnd!

 

Wandeling-dilsen-banner

 

Wandeling 10 jarig bestaan GAE

Gepost in Wandelingen

10-YEARS-GAEZondag 26 juni... Galgo Aid Europe ... On The Move

Voor ons 10 jarig bestaan trekken we naar Boortmeerbeek.

Boortmeerbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt rond de 12.000 inwoners en ligt in de landstreek Dijleland en in de Brabantse Kempen.

We gaan wandelen in het natuurgebied Pikhakendonk. Het natuurgebied is gelegen in de vallei van de Dijle. Pikhakendonk bestaat voornamelijk uit extensief beheerde weiden en lange hagen van meidoorn en sleedoorn. De naam van het gebied verwijst naar de aanwezigheid van deze struiken. Echt een mooi stukje natuur !  

26 juni, wordt een dag om niet te missen, zoveel is zeker. Er zullen verschillende standhouders aanwezig zijn en het geheel wordt opgeluisterd met prachtige muziek ... Hou zeker onze Facebookpagina en Website in het oog, meer info volgt !

Wees erbij !

 

Mjammie, mjammie.... nu te bestellen voor na de wandeling !!!

eten

 

 

Optreden van "THE LOST SOULD & FRIENDS" !!!

LostSouls 

 

 

 

Wandeling-Boortmeerbeek

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli