Dolores

Geschreven door 3sens. Gepost in Adoptieverhalen

Lore1Oktober 2011 kwam Binaca aan in Belgie en verbleef ze tijdelijk bij een opvanggezin.

Dolores of Lore verteld :

Het wordt stilaan tijd dat ik eens iets van me laat horen, want ondertussen woon ik al bijna een jaar bij mijn vrouwke en Eliesje ! Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin – ik heb de beste zetel in de living weten te bemachtigen. De ganse ochtend lig ik daar te soezen, ik kom er alleen uit als er iets lekkers te rapen valt. Vroeger vergaten ze al eens iets op te bergen, en dan kon ik het stiekem pikken en opeten, maar ze hebben me door, denk ik … De laatste tijd is er niks meer te vinden in de keuken, alhoewel ik onlangs zo’n vreemd ding gevonden had dat het vrouwke soms op haar neus zet. Waarom ze dat doet (of beter gezegd deed) weet ik niet ! In ieder geval ik heb er mijn tanden eens ingezet en het vrouwke was verdorie boos L Hoe kan dat nu ?

 

Maar doorgaans wordt ik echt vertroeteld, ’s avonds kijken we allemaal samen TV, en ik heb mijn eigen plaid om onder te kruipen, zalig toch ! Met dit koude weer kom ik niet graag buiten, maar de voorbije zomer heb ik kunnen ravotten in de tuin, niet te doen. Ik hoop dat het gauw terug warmer wordt, dan kan ik terug op jacht : vorig jaar heb ik twee vogels kunnen vangen, maar dit jaar wil ik zeker een eekhoorn te grazen nemen !!! Ik zou natuurlijk Ginger (mijn kleine York zusje) te pakken kunnen nemen, maar het vrouwke gaat dat niet willen. Ze gaat boos zijn, denk ik …

Maar ik wou jullie toch ook iets vragen : jullie hadden mij een gouden mandje beloofd, en ik heb al 2 manden opgegeten, en ik heb geen goud gevonden. En toen mocht ik van ’t vrouwke in de zetel in de veranda slapen, maar daar zat ook geen goud in … en ik heb hem zelfs helemaal ontmanteld ! Ik ga niet meer verder zoeken hoor, ik lig zalig in die nieuwe zetels, ook al zijn ze niet van goud !

Galgo-team, ik wou eigenlijk alleen maar zeggen dat ik heel gelukkig ben hier, en dat ik hier altijd wil blijven. Dank je wel voor deze leuke thuis die jullie voor mij gevonden hebben !! Een dikke poot xxx Dolores (Binaca)