Ines

 


Ines (Nessy ) is een schattig Galgo meisje van 1 jaar jong in het maatje XS. Ze werd door haar jager afgezet in het asiel.

Nessy'tje is een vrolijke meid die niet bang is van mensen of van andere honden. In het begin moest ze wel wennen aan het leven in huis, iets wat ze duidelijk nooit gekend heeft.  

Slim als ze is, past ze zich echter razendsnel aan en leert snel van de andere honden in het opvanggezin. Alles wat er gebeurt, moet ze gezien hebben.  Ze zou eens iets moeten missen😉. 
 Wandelen vindt ze zalig en ook met de auto meerijden is geen probleem.

Zoals een echte puber betaamt is ons meisje een echte speelvogel met soms een ondeugend kantje 😉.  Zo durft er al eens iets verdwijnen en ook het aanrecht wordt regelmatig geïnspecteerd.  Alert zijn en af en toe bijsturen is dus de boodschap 😊.

Voor Ineske zoeken we een thuis waar ze voldoende afleiding krijgt met bij voorkeur een ouder soortgenootje om haar wegwijs te maken.

Bent U niet bang van een beetje leven in huis en hebt U uw hart verloren aan deze prachtige meid ??
Vul dan snel een adoptieaanvraag in .. Nessy wacht op Uw reactie !


 
 

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
320 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : N.A.
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA