Luna

 

 

Luna is een ruwharig galgoteefje, geboren in 2015 .

Ze werd met een melkklierontsteking “ gedumpt “ in het asiel , nadat men eerst haar pupjes afgenomen had.
Als je de littekens ziet op haar hoofd en pootje , dan weet je dat ons meisje geen gemakkelijk leven gehad heeft .

Het is dan ook ongelooflijk om te zien hoe aanhankelijk en lief ze is naar mensen toe ! Luna is een echte knuffelkont, superlief en zeer mensgericht. Ze is zo dol op haar opvangpapa dat die elke morgen met knuffels en kussen overladen wordt . Soms vergeet ze dan wel eens dat de andere honden ook een knuffeltje willen en is een kleine correctie nodig ?.

Buiten dit komt ze prima overeen met de andere honden in het opvanggezin .Samen met Mori wordt er gejaagd op kattenindringers en samen met Rosso gaat ze op speurtocht .

Luna geniet van het wandelen en springt als eerste in de wagen om mee te gaan . Zeker waar er veel wild zit, is ze helemaal in jachtmodus : oortjes gespitst , neus in de wind en 1 pootje in de lucht, klaar om toe te slaan ..

Thuis kan ze genieten van de rust en de knuffels , behalve als er gekokkereld wordt ..Dan staat ze op de eerste rij om mee te helpen ? .Niets laten rondslingeren is dus de boodschap !

1 ding is zeker ! Wie Luna adopteert en in zijn hart sluit, zal nooit meer eenzaam zijn. Permanente knuffels gegarandeerd !!!

           


LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG :
300 Euro (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, sterilisatie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : JA
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA