Fortuna

 

Fortuna is een crèmekleurig galgaatje van 4 jaar oud.
Ze werd met een gebroken heup gevonden op straat, aangereden door een auto. Na de operatie kwam ons meisje naar België om verder te revalideren en op zoek te gaan naar haar gouden mandje .

Una’tje is een zeer lief en zachtaardig maar onzeker meisje .
In huis is ze helemaal ingeburgerd . Ze heeft alle hondenmandjes goedgekeurd na een uitgebreide test in alle mogelijke posities ?.

De hondenzetel is oké om te genieten van het zonnetje en de tuin onder controle te houden . (vreemde katten en andere indringers worden dan ook onmiddellijk gespot ) Ook de speelgoedmand heeft voor haar geen geheimen meer, ze houdt vooral van de zachte knuffels met een “piepje”.

Fortuna heeft een vrolijk en opgewekt karakter. Ze is dol op haar opvangouders en vertrouwt hen volledig . Ze wordt graag geknuffeld en als ze thuiskomen draait haar staartje overuren.

Ze komt goed overeen met de andere honden van het opvanggezin, slaapt goed, eet goed en is van de eerste dag zindelijk .
Buiten is ze nog wat bang en schrikkerig bij lawaai , verkeer en voorbijgangers (een veiligheidstuig en dubbel aanlijnen is dus de boodschap)
Ze zoekt dan steun bij haar opvangouders en de ander honden van het gezin . Eens die “gevaren“ getrotseerd geniet Fortuna van het wandelen en stapt ze er lustig vandoor . De geopereerde heup is duidelijk helemaal hersteld !

Voor dit lieve meisje zijn we op zoek naar een adoptiegezin met 1 of meerdere stabiele honden waar ze zich kan aan optrekken .
Bent u zo iemand ? Hebt U de tijd en het geduld om dit meisje te laten openbloeien en gaat uw hart bij dit verhaal wat sneller slaan ... Vul dan snel een adoptieaanvraag in .

            

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG :
300 Euro (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, sterilisatie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : JA
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA