Pepico

 


Pepico, zwarte mooie slanke Galgo reu van ongeveer 2 jaar jong, groot van gestalte, vol levensvreugde en lief voor iedereen die op zijn pad passeert. In Spanje werd hij gevonden in een industrieel gebied rondzwervend op zoek naar iets eetbaars… Zijn chip werd ook verwijderd door de jager die hem achterliet.Intussen vertoeft deze zwarte parel even in België en kunnen we reeds enkele dingen vertellen over deze knapperd. Bij aankomst direct kennisgemaakt met de honden Jules en Vera, dit verliep van beide kanten perfect, ook de kinderen des huizes werden hartelijk begroet. Tijdens het wandelen wil hij alles en iedereen besnuffelen…


Naargelang er meer mee gewandeld wordt krijgt hij meer vertrouwen en leert wandelen aan de leiband, terwijl hij al eens opkijkt en het baasje checkt Hij lijkt ook nergens echt bang voor te zijn, het leven is één groot feest. 
Het gezin waarin hij vertoeft beschrijft hem als heel vriendelijk, vrolijke speelse hond en vooral nieuwsgierig, niet opdringerig en wordt door alle honden waarmee hij kennis maakt direct aanvaard, ook kleine hondjes, noch pups hebben niets van hem te vrezen. Pepico is vriendelijk voor mens en dier, groot en klein.Onze mooie zwarte vriend heeft echter een groot hart en dit niet alleen spreekwoordelijk, maar ook in de letterlijke zin van het woord, een echt sporthart… een beetje groter dan normaal. Onlangs ging hij op controle bij de dierenarts voor controle hart en reiniging tanden. Intussen krijgt hij medicatie voor zijn hart en de dierenarts voorspelt dat zijn levensverwachting normaal is als deze medicatie blijvend gegeven wordt. Door het sneller pompen van zijn hart stapelde het vocht op zijn longen ook beetje op, maar hiervoor krijgt onze lieve schat vochtafdrijvers, na een aantal dagen medicatie is het opmerkelijk dat zijn hoest minderde en hij zin heeft in een nieuwe start… De dierenarts adviseert eerder een actief leven, zonder overdrijven.

Pepico vindt het heerlijk om met de andere honden in het hondenbos te rennen en spelen, zijn interesse in de omgeving en het wild is zeker en vast aanwezig want Pepico piept en maakt gekke geluiden als hij iets van wild ziet passeren…

Pepico is een hele lieve hond, die het niet gewoon was om te worden geaaid, schrikt in eerste instantie bij een uitgestoken hand, om dan daadwerkelijk te genieten van de knuffels die hij krijgt… onze zwarte lieverd vraagt er ook om geen dingen te laten rondslingeren. Hij kan alles gebruiken… papieren zakdoekjes, muts, handschoenen… dus jawel, ook bij hem is opruimen de boodschap.Wie oh wie heeft er een roze bril om samen met Pepico te dragen… want oh ja, hij ziet het leven echt wel rooskleurig… vul dan als de bliksem een adoptieaanvraag in.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen,castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : JA
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : PAAR UUR
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA