Adoptieverhaal Massi

Geschreven door Daniel. Gepost in Adoptieverhalen

Liefste Massi,

In september 2018 kwam je bij ons. Toen ik op invaliditeit terecht kwam en niet meer kon gaan werken, kwam ik in een zware dip terecht. Jij hebt mij gered!

Massi1   

Wandelen zou heel goed voor me zijn maar wat was er nu leuk aan om alleen te wandelen... zo ging ik dus op zoek naar een beste vriend om samen met mij te wandelen en zo kwam ik bij GAE terecht. Ik had nog nooit een hond in mijn leven gehad en dus vol spanning begon ons avontuur. Ik werd natuurlijk op slag verliefd en samen met jou ontdekte ik de rust van de natuur, je vriendschap, je liefde en warmte, je gekke kuren en gekke sprongen!

Massi 2

Je was nogal aan de bange kant en soms nog steeds. De katten speelde wat baas over jou maar ondertussen liggen jullie al eens dicht bij elkaar in de zetel. Je bracht leven in ons gezin en elke dag bloei je nog steeds een beetje meer open. Je bent mijn vreugde, mijn troost en toeverlaat en je wijkt niet graag van mijn zijde, ik ook niet van de jouwe. Jou in ons leven hebben was een van de beste beslissingen die ik ooit nam in mijn leven. 

Massi 2    Massi 2

“Alles heeft een reden” zei een ex-collega mij... en volgens mij ben jij die reden mijn liefste Massi (Maximo) Je bent ieders beste vriend, speelt met groot en klein, je bent de grote liefde van je neefje en nichtje-hond. Kortom je bent mijn super held! Zo veel doorstaan en nog zo een gouden hart hebben! Ik zou je voor geen geld ter wereld nog willen missen!

Bedankt aan alle GAE leden en vooral Luc!

Massi 2

Debby