Palomo"Hola!" Of beter gezegd "Hallo!". Ik ben al even in België en kan nu al vlot Nederlands spreken.   Mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Palomo maar de vrienden mogen ook Plomi zeggen.   Ik ben een vrolijk, speels, enthousiast en nieuwsgierig reutje van een 7 tal jaartjes jong.

Misschien heb je me al een gezien op de hondenwandelingen van Galgo Aid of is dit de eerste keer dat je mij ziet en wil je me wel beter leren kennen.   In ieder geval kan ik je zeggen dat ik al heel wat levenservaring heb opgedaan in Spanje en dat heeft er voor gezorgd dat ik een beetje op mijn hoede ben in een vreemde omgeving met vele nieuwe indrukken.   Ik heb dan graag mijn ruimte rondom me. Mens of hond, af en toe zal  ik op zo'n momenten met een blafje laten horen als je te snel te dicht bij komt.

Maar dit gezegd zijnde : als ik je leer kennen en je bent een rustig persoon die me geen pijn gaat doen dan komt de knuffelaar in mij naar boven.  Ik heb hier in mijn opvanggezin geleerd om geaaid te worden en bedolven te worden onder kussen en liefkozingen en ik vind het geweldig !  Als een van de andere honden hier gestreeld wordt mag je er zeker van zijn dat ik ook vragende partij ben. Hey, ik heb nog heel wat schade in te halen want in Spanje ging het er wel anders aan toe. Dat kun je wel zien aan de nog steeds zichtbare sporen op mijn lichaam.   Maar gelukkig zit echte schoonheid van binnen. En mijn opvangmama zegt altijd dat ik met mijn zig zag litteken op mijn kop zo in een volgende Harry Potter film zou kunnen meespelen.

Spelen doe ik in ieder geval heel graag dus een andere hond of honden in het gezin zou ik geweldig vinden.   Want tussen ons gezegd en gezwegen: alleen is maar alleen.  Ook voor een hond. En een soortgenoot ( groot of klein) maakt dat ik het net iets makkelijker heb om te weten wat er van mij wordt verwacht.  En dat geeft mij dan weer een rustiger gevoel want het leven is al zo opgejaagd.

Maar als ik mijn speelmomentjes, knuffel momentjes en wandelingen heb en natuurlijk mijn brokken dan kan ik ook uren lang languit liggen slapen op het zachte kussen en hoor en zie je mij niet.

Hoewel ik het hier geweldig naar mijn zin heb in mijn opvanggezin kijk ik stiekem toch uit naar mijn eigen gouden mandje waar ik rustig kan verblijven en wat ik "mijn thuis"  kan noemen. Misschien wel bij jou?

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 Euro  (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, castratie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : veel interesse, dus NEEN
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA