Mouk

 Ik ben Mouk. Een mooi, lief, licht getint, gestroomd Galgo reutje van 5 jaar.

Ik ben heel zelfstandig, hou van lopen, slapen en eten. Ik ben ook heel sociaal, maar zal pas echt komen knuffelen als ik mijn baasjes beter ken. Tijdens het spelen met andere hondjes, ben ik graag de baas. Ik bedoel dit niet kwaad, maar heb graag dat een andere hond volgzaam is.

’S Avonds slaap ik in mijn bench en geniet hier ook van de rust. Als het gedurende de dag te druk wordt in de woonkamer, trek ik mij ook graag terug in mijn knusse huisje. Ik kan echt genieten van mijn rust dan.

Wanneer ik de wind hoor fluiten, of de donder hoor, word ik wel een beetje bang. Dan vind ik het fijn dat er iemand in mijn buurt is.

Vind je mijn snoet ook zo leuk, achter die blik zit een peperkoeken hartje dat iedereen doet wegsmelten, leer mij kennen… geef mij de tijd om te vertrouwen en ik word je beste vriend. Ook al heb ik meer tijd nodig, ik ben echt op zoek naar mijn “forever home", net als mijn broer Kai ben ik genoodzaakt door familiale omstandigheden om opnieuw op zoek te gaan naar mijn ‘gouden mandje’ 

Misschien wel bij U ? Vul dan snel de adoptieaanvraag in.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
300 euro  (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : NEEN
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : PAAR UUR
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA