65 Gouden mandjes

Geschreven door 3sens. Gepost in Nieuws

65Mandjes

Beste Adoptanten en Sympathisanten,

2014 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten, een jaar met de nodige uitdagingen, met een lach en een traan ! We sluiten het jaar dan ook zeer tevreden af met 65 Gouden Mandjes !

65 Gouden Mandjes, met dank aan onze adoptanten, onze partners in Spanje en onze vrijwilligers.

Bij navraag blijkt dat adoptanten in de eerste plaats bij Galgo Aid terechtkomen via mond op mond reclame, door onze goede reputatie wat betreft begeleiding bij de adoptie en vooral ook onze nazorg. Wij zijn blij en dankbaar dit te horen want het bewijst dat onze inspanningen worden beloond. Onze adoptieverantwoordelijke Fran, laat immers niets aan het toeval over en geeft adoptanten bij het eerste telefonische contact de nodige informatie. Vervolgens zijn onze opvanggezinnen aan de beurt, zij ontvangen onze adoptanten altijd met de glimlach en maken de nodige tijd vrij zodat de kennismaking aangenaam kan verlopen. En dan .. als het eindelijk zover is dat er weer eentje een Gouden GAE Mandje gevonden heeft, staat ons ervaren nazorgteam paraat ! Een nazorgteam dat gezamelijk meer dan 55 jaar ervaring heeft en mekaar bijstaat met raad en daad, dit alles ten voordele van onze GAE hondjes en hun adoptanten.

Maar het allerbelangrijkste zijn onze collega’s in Spanje en jullie, onze adoptanten !

Onze collega’s in Spanje zijn diegenen die er dag na dag voor gaan in soms zeer moeilijke omstandigheden. Dankzij een goede samenwerking, krijgen wij steeds op voorhand correcte bloedresultaten doorgestuurd van de honden die voor GAE gereserveerd worden alsook goede informatie over het karakter van de honden. Ze worden zelfs getest in hun omgang met katten en indien nodig, op vraag van adoptanten bij rechtstreekse adoptie, ook op andere zaken zoals bv wagenziekte. Niets wordt aan het toeval overgelaten en als er al eens iets misloopt, dan wordt dit zo snel mogelijk rechtgezet.

En last but not least ... onze adoptanten ! Stuk voor stuk echte dierenvrienden die er bewust voor kiezen om een Spaanse hond een 2e kans te geven. De vele foto’s en email updates die we regelmatig ontvangen, bewijzen dat onze GAE hondjes graag gezien worden.

Elk dier verdient een 2e kans en een liefdevolle thuis! Het maakt helemaal niet uit van welk land of welke organisatie en neem zeker ook eens een kijkje in onze eigen Belgische asielen. Het is een verrijking om zo’n diertje in huis te nemen, een onbetaalbare ervaring waar je zoveel voor terug krijgt !

Wij kijken alvast uit naar 2015 en naar de vele windekindjes die we samen nog een warme, liefdevolle thuis mogen bezorgen.