"Vlieg een hond" - verhaal van Rita

Geschreven door 3sens. Gepost in Nieuws

Hallo aan alle dierenvrienden !! 

Ik ben Rita en in woon in Menen. Wij vliegen regelmatig op Alicante Spanje

Iedere keer dat wij een ticket boeken om naar Alicante te vliegen laat ik het ook weten aan Galgo Aid want er vliegen altijd hondjes voor deze organisatie met mij mee terug naar BelgiĆ«! Door eerst opgevangen te worden in een asiel in Spanje om van de gruwelijke dood gespaard te blijven en ze daarna met onze hulp naar ons land te laten overvliegen ter adoptie betekent voor deze hondjes een mooie toekomst tegemoet gaan ! Dat is het waar ik het zo graag voor doe .

Vliegen jullie naar Spanje en willen jullie ook een hond een beter bestaan geven neem dan contact op met Galgo Aid geef al je gegevens door zoals boeking nummer datum uur van vertrek uit Spanje en vooral je naam niet vergeten ! Alles wordt perfect voor jou en de hondjes geregeld zodat ze prima in orde zijn voor vertrek. Ze hebben een geldig paspoort en alle inentingen die nodig zijn. Je ontvangt zelfs vooraf de namen van de hondjes en je kan dan ook reeds op de site zien wie je gelukkig maakt !! De verzorgers van het asiel in Spanje waar de hondjes vandaan komen ontmoet je samen met de hondjes op de luchthaven en zij blijven bij je tot de hondjes naar het vliegtuig zijn vertrokken en daarna kan je zelf ook naar je vertrek punt gaan ZONDER zorgen.

Na 2 uurtjes vliegen kom je aan in BelgiĆ« met de gelukkige ! De hondjes komen aan waar je bagage aankomt langer dan 5 minuutjes hoef je niet te wachten. Ze worden door een medewerker op de luchthaven tot bij je gebracht. Eens je in de aankomsthal binnen komt met de hondjes word je uitbundig onthaald door de mensen van Galgo Aid die natuurlijk super blij en super dankbaar zijn !!

Geloof mij als dierenvriend het geeft een super goed gevoel om dit te doen dat ik het iedere keer weer zal doen als ik vlieg en ik kijk dan ook altijd uit naar de dag dat ik terug kom en de hondjes persoonlijk kan zien die door mij een nieuwe thuis zullen vinden.

Vele groetjes en ik duim ervoor dat jullie mij nadoen

Rita

 

Klik hier voor meer info over "Vlieg een Hond" ?