Adoptieverhaal Freya

Geschreven door 3sens. Gepost in Adoptieverhalen

Freya met haar nieuw speeltje1Hallo, mijn naam is Freya. Ik ben de kleinste uit een nestje van 3 en samen met mijn zusje Lila en broertje Merlin kwamen we aan in Belgie op 8 februari. Mijn zusje Lila had geluk, die kon meteen mee met haar nieuwe baasjes. Merlin en ik mochten eerst nog even naar een opvanggezin, in afwachting van ons Gouden Mandje.

De eerste weken was ik echt een klein en fragiel pupje en voelde ik me zwak en ziek. Er werden allerlei onderzoeken gedaan en ik liet alles goed doen en was heel flink, een echt vechtertje ! In het begin volgde ik mijn opvangmama op de voet maar na een tijdje kon ik al even alleen blijven, in het gezelschap van mijn 2 grote opvangbroertjes, Ru en Arko. Elke avond had ik mijn speeluurtje en dan sprong ik vrolijk door de woonkamer en de keuken met al mijn knuffels en spoorde ik Arko aan om met mij te spelen. 

En toen was het zover, Rina en Ruud stuurden naar Francesca van Galgo Aid een adoptieaanvraag ! Even later kregen ze een huisbezoekje en jawel hoor … ze waren meer dan goedgekeurd als adoptiegezin en ik mocht bij hen gaan wonen. 10 april verhuisde ik naar mijn Gouden Mandje in Bornem en ik werd met heel veel open pootjes daar ontvangen. Ik begroette mijn nieuwe familie heel enthousiast en het werd al snel duidelijk dat ik een pittig ding ben.

Freya gezellig naast de kachelIntussen ben ik al een maandje bij die lieve Rina & Ruud en al mijn grote zussen ! Ik ben het hier al goed gewoon , lekker slapen op de bank of in mijn bedje . Alle dagen wandelen en rennen aan de lange lijn en er zijn hier al 2 zussen die me dan niet meer kunnen bijhouden.

Ik krijg hier heel lekker eten en daarom ben ik in één maand meer dan 2 kg bijgekomen en 3cm gegroeid !! Straf hé ik ga mijn zus en broer nog inhalen denk ik . Dat komt ook door die twee prikjes die ik krijg per dag, helemaal niet erg hoor. Ruud doet dat heel goed ik voel er niets van en ik krijg daarna een lekker snoepje , dat is wat telt.

Dag en nacht zijn Rina & Ruud bij mij en mijn zussen en als ze toch even weg moeten dan komt knappe Lisse oppassen en dan is het iedere keer spelen met een nieuwe knuffel, want die verwent me ook graag hoor !! Ik word eigenlijk door iedereen wel een beetje verwend, want onlangs kwamen Ingrid en Anita van Galgo Aid op bezoek, en ook zij hadden voor mij een nieuw speelgoedje bij en hebben mij heel veel geknuffeld. Er is hier thuis ook een mooi zonneterras met veel ligzeteltjes en mooie parapluutjes en daar maak ik gretig gebruik van als het zonnetje schijnt ! Ik kan dan lekker kijken naar de vissen in de vijver en de kippen plagen in hun hok , die krijgen af en toe een lekker stukje brood en dat ga ik dan snel opeten !

Rollen in het gras is iets wat ik super vind , er is hier ook een hoekje in de tuin waar we lekker een putje kunnen graven! Maar enkel daar want anders kijkt Ruud boos !

Na al de nodige commotie was ik een beetje bang dat ik niet bij deze lieve schatten kon wonen … maar het is gelukt ! En ik … ik ben heel blij dat ze hier veel tijd en goede zorgen voor me hebben .


Groetjes van een heel gelukkige Freya.

Enkel mooie foto's