Adoptieverhaal Rufa

Geschreven door 3sens. Gepost in Adoptieverhalen

A02Hierbij mijn eerste avonturen bij mijn adoptiegezin.
Het begon gisteren met een lange autorit van Merelbeke naar het verre Diest. Ik reis wel graag met auto en tegen de middag waren we thuis.

Mijn nieuwe baasjes hadden graag hun huis aan mij laten zien, maar ik vond de 3 trapjes aan de voordeur maar vreemd… ik ben na wat aarzelen toch maar eens gaan kijken om hen een plezier te doen ☺. Ze hadden daar verrassingen voor mij klaargezet : een groot mals kussen, beertjes, snoep… Ok, ik geef het toe, in het begin lag ik nogal raar op het kussen…

Toen zijn we boterhammetjes gaan eten aan de tuintafel. Ik kreeg ook een boterham maar had er geen zin in en wou hem gaan begraven. Dat zagen mijn baasjes niet zitten en ze hebben hem dan maar in de vuilbak gegooid.

A04Toen was het tijd voor een namiddagdutje, een schoonheidsslaapje en daarna een heerlijke wandeling. Wat heb ik veel gezien onderweg, veel nieuwe indrukken opgedaan, zo aangenaam! Ondertussen zijn we aan het avondeten begonnen, hmm het ruikt allemaal lekker!! Voor mij was er een maaltijd op basis van hondenbrokken, jammie! Ik heb alles opgegeten! Tegen de avond zijn de ouders nog eens een bezoekje komen brengen en ik heb me uiteraard voorbeeldig gedragen ☺ als ze weg waren, hebben we samen tv gekeken, ik op mijn kussen en mijn baasjes in de zetel. Ik heb geslapen en gedroomd…

Mijn baasjes gingen naar hun bed en ik deed alsof ik nog sliep op het kussen en het werkte ! Ze hebben me laten liggen en eens de deur dicht heb ik me in de zetel eens goed laten gaan. Ik ben heel braaf en stilletjes geweest ‘s nachts want ze mochten niet weten dat ik stiekem in hun zetel lag. Helaas speculaas, ‘s morgens stonden ze op, ik ging braaf op het kussen liggen alsof ik daar de ganse nacht had doorgebracht maar ik was vergeten dat de kussen en de dekentjes overhoop lagen in de zetel -> betrapt!!  We zijn naar de stad gewandeld en een kopje koffie gaan drinken. Iedereen wou me aaien! Aan aandacht geen gebrek!

A05Ik ben ook al een tijdje alleen geweest toen ze boodschappen gingen doen en dat ging goed ☺. Eens de deur dicht, ga ik in de zetel liggen ☺ Intussen heb ik een vaste plaats in de zetel en moet ik het niet meer stiekem doen…

Oohja ik moet ook nog vertellen dat mijn darmstelsel nog wat overhoop ligt, ik heb een boodschapje achtergelaten op het groene tapijt, dat leek toch op gras! En straks ga ik kennismaken met Meli, een soortgenoot.

PS: met de kippen die hier zijn, heb ik ook al kennisgemaakt. Allé eigenlijk heb ik er niet veel interesse in. Charel (de zwarte kip) maakt zich boos als ik kortbij kom en dan ga ik maar weg.

Zo dit waren mijn eerste avonturen en er zullen er nog veel volgen!

Tot binnenkort!!

Groetjes RUFA!