Guindilla

op . Gepost in België
Ik ben Guindilla (roepnaam Kiki) een sympathiek en vrolijk Galgo meisje van 2.5 jaar jong.

Sinds 16 mei verblijf ik in een opvanggezin in België waar ik mij van mijn beste kant laat zien: ik doe mijn behoeften netjes buiten, ik bijt binnen niets kapot, ik kan in gezelschap van mijn opvangbroertje al enkele uurtjes alleen blijven, ... kortom om het met de woorden van mijn opvangpapa te zeggen “een super braaf en slim hondje”. Op enkele dagen tijd heb ik al veel geleerd, ik ga aan de schuifdeur staan als ik mijn behoeften moet doen, ik loop de keuken niet binnen, ik ken de commando’s ‘blijf’ en ‘nee’ en ‘kom’.  Ik ga zeker nog verder openbloeien en veel leren, nieuwsgierig en slim dat ik ben.

Met mijn opvangbroertje gaat het prima, we liggen samen op een kussen en af en toe daag ik hem al voorzichtig uit voor en spelletje.  Als hij geen zin heeft (want hij is al wat ouder) dan leg ik mij daarbij neer en ga ik met de speelgoedjes spelen.   Ik ben niet opdringerig of dominant, wel speels,vrolijk en sociaal.

Mijn opvangbaasjes worden ’s morgens vrolijk door mij begroet, ik ben mensgericht en een echte knuffelmie.  De eerste dagen was ik nog wat terughoudender en moest ik eraan wennen dat mijn lijfje ook gestreeld werd, maar nu vertrouw ik mijn opvangbaasjes en mogen ze mij overal strelen.  Ik durf zelf af en toe zottekes tegen hen aanspringen en gisteren ben ik in mijn over enthousiasme over de zetel gesprongen, er werd hier nogal gelachen om mijn fratsen.  Ik hang heel erg aan mijn opvangpapa en dus ben ik echt wel dapper, want dat is een grote meneer ... maar ik ben niet onder de indruk hoor, ik gebruik mijn vrouwelijke charmes en hij valt voor mij als een blok.

Net zoals alle hondjes uit Spanje, zitten er toch een paar dingetjes in mijn rugzakje waar je rekening mee moet houden.  Zo ben ik heel snel en glip ik zo door een openstaande deur.  De eerste dagen was ik zelfs een beetje aan het ‘zoeken’ waar er misschien een ontsnappingsroute was (nergens dus en daar heb ik mij nu ook bij neergelegd). Tijdens het wandelen loop ik soms nog van links naar rechts dus dat moet ik nog een beetje leren en draag ik ook een veiligheidstuig want voorbijrijdende auto’s aan de baan waar mijn opvangouders wonen vind ik eng, naast de zijde van mijn opvangbroertje lukt het al iets beter.  Ze proberen dit dan ook zoveel mogelijk te vermijden en laten mij max een 50-tal meter langs de drukke baan wandelen.  Eens we aan het kanaal, het park of het bos zijn vind ik alles prima en wandel ik heerlijk ontspannen en huppelend mee !

Voila, so far mijn belevenissen van mijn eerste week in België.  More news to come, zoveel is zeker.

     LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
240 euro  (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, sterilisatie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : +12 jaar
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : PAAR UUR
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Wij danken

 • Sponsor-Galguino
 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

 • Sponsor-DCM
 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-Doggyshop