Kai en Mouk

Gepost in België

Hoi Kai en Mouk hier,

We zullen ons even voorstellen, 2 prachtige kerels van 5 jaartjes jong en door omstandigheden zijn wij genoodzaakt op zoek te gaan naar ons “forever gouden mandje”
Wat kunnen we vertellen over onszelf… we zijn al zo lang samen en we zouden ook heel graag willen samen blijven, daarom komen we dan ook tesamen ter adoptie.

Misschien niet evident om voor ons te gaan, maar het heeft ook zo z’n voordelen. We kennen elkander al en weten wat de ander aankan of net niet aankan, we voelen elkaar dan ook heel goed aan. 

We spelen in onze eigen tuin, maar we hebben ook nog veel energie dus gaan heel graag eens lekker hard rennen op een hondenweide. We strekken graag ook onze pootjes eens elders. We zijn tegen de andere honden lief en volgens hoe ons petje die dag staat, spelen we er mee of net niet 😉
We rijden goed mee in de wagen, maar ik Kai krijg vaak wat weinig plaats van Mouk die grootheidswaanzin heeft en nogal veel plaats in beslag neemt. Ik, Kai ben dan ook soms een softie, terwijl Mouk slaapt durf ik zijn mand niet voorbij maar Mouk die slaapt lekker door hoor.

Doorheen de dag wanneer we niet rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan 😉 Dan vertoeven we het liefst in  onze manden of op een lekker zacht kussen. Gedurende de nacht zijn we gewend om in onze bench te slapen, elk apart in onze bench. Na ons laatste plasje buiten krijgen we nog een kleine snack om op te knabbelen en dan gaan we naar dromenland. Meestal durf ik Kai even een klein beetje jammeren, maar na een kwartiertje stop ik wel en slaap heel de nacht door. Mijn broer Mouk wordt heel af en toe wakker en blaft wanneer hij toch een plasje moet doen gedurende de nacht… maar gelukkig is dat niet elke keer, want ik wil wel verder slapen hoor 😉

Ik, Kai ben zéér aanhankelijk en heel sociaal en kom je ook tegemoet om te begroeten. Mijn broertje Mouk is ook wel sociaal, maar kijkt net iets langer de kat uit de boom… Hij heeft langer tijd nodig om open te bloeien en om aan iemand te wennen.

Wandelen doen we beide goed, alleen durft Mouk wel eens blaffen naar een andere hond omdat hij wil gaan kennismaken, maar verder wandelen wij mooi mee. We hebben beide wel een heel groot jachtinstinct… konijntjes, katten en kipjes zijn niet veilig voor ons. Maar tja, we zijn dan ook jachthonden he… al hebben we het nooit gedaan, het zit in onze genen.

We houden beide van onze rust als we slapen, ik Kai kan wel met kindjes maar m’n broertje Mouk houdt niet zo van de drukte rondom hem. Dus als je een gezinnetje hebt, liever met grotere kinderen daar kunnen we ons beide wel in vinden.

Dus… heb je een groot hart, plaats voor ons beide en durf je de uitdaging aan om voor ons beide te gaan ? Aarzel dan aub niet en vul snel een adoptie-aanvraag in. Tot snel, pootje Kai en Mouk.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
380 Euro samen  (inclusief chip,inentingen, castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : beetje oudere
 • Katten : NEE
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Fortuna

Gepost in België

 


Fortuna

Una is een crèmekleurig galgoteefje van 3 jaar oud.
Ze werd gevonden op straat nadat ze was aangereden door een auto .

Haar rechterheup werd met succes geopereerd in Spanje en daarna mocht ze naar België om verder te herstellen en op zoek te gaan naar haar gouden mandje.

Una'tje is een zeer lief maar wat onzeker meisje .
In huis is ze al helemaal ingeburgerd. Ze heeft alle mandjes al uitgetest en goedgekeurd (hiervoor moet er gerollebold worden in alle mogelijke posities en gefietst met de achterbenen om de spieren te oefenen 😉). Ook de hondenzetel is oké om te genieten van het zonnetje en het zicht op de tuin.

Ze is dol op haar opvangouders en vertrouwt hen volledig. Haar gekwetste pootje mag gemasseerd en ingewreven worden en daar geniet ze duidelijk van, dan knijpt ze haar oogjes toe van genot .

Una is een vrolijk en opgewekt hondje . Ze wordt graag geknuffeld en als we thuis komen draait haar staartje overuren.
Ze komt goed overeen met de andere honden van het gezin, slaapt goed, eet goed en is van de eerste dag zindelijk.

Buiten is ze nog wat bang en onwennig. Ze gaat wel dolgraag mee wandelen, maar is nog onzeker en schrikkerig in het verkeer en in de buurt van vreemde mensen (een veiligheidstuig en dubbel aanlijnen is dus de boodschap !). Dan zoekt ze steun bij haar opvangouders en bij de andere hondjes van het gezin.
Daarom zoeken we voor ons meisje bij voorkeur een gezin met één of meerder stabiele honden waar ze zich kan aan optrekken .

Met haar heup gaat het duidelijk de goede kant op . Elke dag worden de wandelingen verder uitgebreid en Una stapt vrolijk op 4 pootjes mee . Misschien zal ze in de toekomst nog een beetje blijven manken , maar volgens de dierenarts kan ze een perfect normaal leven leiden op voorwaarde dat ze haar slanke lijn behoudt (eigenlijk geldt dit voor alle galgootjes 😉) ! De geopereerde heup mag immers niet te zwaar belast worden !

Gaat bij de aanblik van dit zorgenkindje uw hart wat sneller slaan en hebt u de tijd en het geduld om dit meisje te laten openbloeien …?

            

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG :
280 Euro (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, sterilisatie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

  

 

Clemente

Gepost in België

Clemente is een zwarte galgo reu van 3 jaar.
Met zijn mooie sprekende reebruine ogen staart hij je eerst wat afwachtend aan, een beetje op zijn hoede zoals bij wel meer galgo’s het geval is. Na een tijdje ontdooit hij en laat hij zijn vrolijke, speelse kant zien. Op nieuwe situaties en dingen die hij (nog) niet kent durft hij soms een beetje schrikachtig reageren, maar al snel neemt zijn nieuwsgierigheid de bovenhand en gaat dan voorzichtig op verkenning. 

Clemente is heel lief en sociaal met alle kleine en grote soortgenoten. Samen wandelen, spelen, rondcrossen, af en toe klein beetje deugnieterij uitsteken samen of heerlijk samen chillen in de zetel/mand... Tja met z’n 2tjes is alles nu 1x veel leuker 😉

Zoals het (bijna) elke goede galgo beaamt, probeert hij de kunst van “etenpikkedieve” telkens hij zijn kans ziet te perfectioneren 😁 Toen hij net in opvang was had hij de ambitie om chef-kok te worden en durfde hij al wel eens zijn poten op het aanrecht zetten om mee in de potten en pannen te komen kijken 😁 hij doet dit ondertussen niet meer, maar eetbare dingen onbeheerd in zijn buurt achterlaten... het is en blijft een aandachtspuntje 😉

Clemente was vanaf de eerste week in opvang zindelijk (door middel van een hondenluik en kan enkele uurtjes alleen thuis blijven (in gezelschap van andere hond(en).

Clemente wandelt braaf mee aan de leiband. Maar durft nog wel een beetje bang reageren op plekken waar veel verkeer is of waar veel mensen zijn, hij probeert niet van weg te lopen ofzo, maar je ziet dat het allemaal nog niet kent en vertrouwt en het dus nog niet helemaal zijn ding is. Mits voldoende steun, liefde, geduld en regelmaat zal Clemente door krijgen dat al die rare en enge dingen best wel oké zijn en hem niks ergs zal overkomen, alleen maar leuke dingen.

Clemente wordt best geplaatst in een wat rustigere omgeving en waar er reeds een lieve stabiele hond aanwezig is.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?


Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 Euro  (inclusief chip,inentingen,castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Hada

Gepost in België

 Hada
is een 5-jarig galgo teefje afgegeven door de jager aan het asiel.

Hada is er ééntje met een speciaal kleurtje maar een ontzettend lieve, sociale aanhankelijke mensgericht galgo zeker niet bang. Ze komt graag knuffelen en dicht bij jou op de bank liggen.

Ze is geen moeilijke eter en ja zoals elke galgo durft ze al wel eens eten te stelen als je het laat liggen. In het begin zal Hada terughoudend zijn, maar na een paar minuten is dit al over.
In huis is Hada zeer rustig, ze houdt van het rustige tempo, als het haar wat teveel wordt gaat ze in haar mandje liggen.
Wanneer er iemand binnen komt, kom ik deze altijd zeer uitbundig begroeten, ook met kinderen is ze heel lief, eenmaal buiten houdt ze wel van een stevige wandeling.

Buiten vindt ze weinig eng, ze loopt buiten netjes mee aan de riem en iedereen die haar tegenkomt mag haar aanhalen. Ze loopt gewoon verder aan de lijn als er andere honden in de buurt zijn.

Hada leeft in het opvanggezin met 2 andere galgo’s en een oudere kat ook dit is geen probleem voor haar. Als we katten buiten tegenkomen dan blijft ze daar heel alert naar kijken, een kat passeren die stil blijft zitten is geen probleem. Een kat die op een korte afstand hard wegrent is voor haar een trigger om daar achteraan te gaan.
Wel is ze goed bij je te houden en wanneer de kat uit het zicht is ontspant ze zich weer snel. (hetzelfde zal ook voor konijnen gelden)
Ook als je Hada roept in de tuin zal ze snel langs je staan.


Kennismaken met andere honden doet ze heel voorzichtig, ze kijkt meestal eerst even de kat uit de boom.
Ze kan inmiddels meer 4 uur alleen thuis zijn, en loopt vrij rond in de woonkamer samen met de 2 andere honden uit het gastgezin.

In een nieuw gezin moet dit wel opnieuw opgebouwd worden.

Hada is een allemansvriend en past zeker bij rustige mensen met een tuintje, die op regelmaat gaan wandelen.

Wie oh wie, wil dit speciaal gekleurd en gestroomd teefje haar “forever” gouden mandje bezorgen ? Vul dan als de bliksem een adoptieaanvraag in. 

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Camila

Gepost in België

 Camila
werd samen met haar zusje afgezet in een dierenspeciaalzaak in Albacete. Zo zijn ze in het asiel in Spanje terechtgekomen.

Hoi, ik ben het zusje van Carla, zij mocht als eerste aan het grote avontuur naar België beginnen. Ik hoorde dat zij al heel snel haar gouden mandje vond.  Snik snik, ik bleef alleen achter in Spanje.

Ik droomde daar van zoete koeken, euh lekkere brokjes, lieve baasjes, zachte zeteltjes...zou er nog wel een gouden mandje bestaan voor mij? En dan was het zover, ook ik mocht naar dat fantastische Belgenland vertrekken!

En hier ben ik dan, bijna 5 maandjes jong, een zwarte parel, ja echt nog knapper dan mijn zus. Ook een beetje dapperder, pas mij hier ongelooflijk goed aan. Ik ben een zalige spring-int-veld, ik dartel door het leven, alles 1 groot feest.

Voor mij kan alles, laat maar komen, hondjes, poesjes, kipjes, lieve kindjes. Ik ga voor een leuk gezin dat de tijd heeft om mij op te voeden, dus graag wat duidelijke regels en grenzen, dat maakt alles makkelijker weet je.

Ik wil leren, maar heb dan geduld met mij want ik ben natuurlijk nog maar een kleine ukkepuk. 
Het wordt echt leuk, super, fantastisch, geweldig, formidabel dat beloof ik jullie, denk er maar eens goed over na en ik hoop dat jullie dat gouden mandje hebben klaarstaan voor mij...tot heel snel misschien.

Denk je deze uitdaging met mij aan te kunnen, vul dan snel een adoptieaanvraag in, pootje Camila.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli