Contactgegevens

Geschreven door 3sens op . Gepost in Algemene Info

Contact-book Om u zo goed mogelijk te begeleiden, vindt u op deze pagina de contactgegevens van enkele vrijwilligers. Gelieve er rekening mee te houden dat de beschikbaarheid van onze vrijwilligers soms beperkt is.

Hebt u een vraag over een hond, wenst u meer informatie of wilt u een adoptieaanvraag indienen, dan vragen wij u het adoptieformulier in te vullen of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw adoptieaanvraag is steeds vrijblijvend en verbindt u tot niets.
Om praktische redenen kunnen wij geen telefonische aanvragen accepteren.

 

  Functie   Email   Telefoon/GSM
  Algemene info   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   +32 495 708 996
  Adopties   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   +32 495 708 997
  Penningmeester   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Nazorg Antwerpen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Nazorg Limburg, Vlaams Brabant en Nederland   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Nazorg Oost & West Vlaanderen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Webshop   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Ledenadministratie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Zorgenkindjes   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop