Happy End Nikita

Gepost in Adoptieverhalen

Nikita face2Hallo, ik (Gwen) weet nog dat ze hier een huisbezoek kwamen doen voor een opvangerke van GAE, om te kijken of we in aanmerking kwamen als opvanggezin. En ja ik weet ook nog heel goed dat ik heel hard geroepen heb "ikke ne galgo, zo'n smalle rat, nooit, ik ben een retrievermadam" Ergens is het echter fout gelopen en intussen hebben we verschillende galgo's, een grey en een podenco, ons Nikita.

Bij onze eerste lading opvangertjes zou Nikita (toen nog Anika) bijgezeten hebben, maar ze werd geadopteerd voor ze in opvang kon komen. Op onze eerste wandeling van GAE kregen we Nikita dan toch eindelijk in het echt te zien en wat vond Sjoerd (mijn vriend) haar toen al mooi.
Een paar weken later, kregen we de vraag of we Nikka niet wilden opvangen omdat ze afgestaan werd wegens verlatingsangst. Hier moesten we geen seconde over nadenken en we stemden er onmiddellijk mee in. Van verlatingsangst was bij ons geen spoortje te bekennen en zelfs de bench training ging heel vlot.


Opnieuw vond Nikita snel een nieuwe thuis, maar deze keer klikte het niet met de hond des huizes en dus kreeg ik op een zaterdagavond, Anita van GAE aan de telefoon, die eigenlijk niet goed wist hoe ze het moest vragen ..., dus heb ik zelf maar gezegd als het moet dan komt Nikita terug naar hier al moet het nog deze avond. Zo gezegd zo gedaan en enkele tijd later kwam Nikita aan vanuit het verre Limburg. Zelfs de mensen die Nikita geadopteerd hadden zagen wat er met haar gebeurde, nl ze kwam thuis !

 

Ergens heeft Nikita ons gekozen en daar waar ze van veel andere mannen redelijk bang is, kruipt ze bij Sjoerd graag op schoot ! En zo werd in Oktober 2009, de adoptie van Nikita een feit. Ze geniet ervan om met de andere honden te ravotten in de tuin en daarna lekker te luieren. Lieve mooie Nikita je bent thuis nu en geniet maar voor de rest van je leven, bij ons mag je zijn wie je bent, een lief aanhankelijk en energie Podencomeisje.

Gwen en Sjoerd

 

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli