Blondie back to Spain

Geschreven door 3sens. Gepost in Adoptieverhalen

BlondieHola Amigas y Amigos,

Mijn naam is Blondie en ik ben geboren in Spanje. Mijn eerste levensjaren werd ik gebruikt voor de jacht op konijnen maar op een dag was mijn baasje mij beu … zo belandde ik in het asiel van Arca de Noe te Albacete. Tot op een goede dag in februari 2014 ze me kwamen halen en ik mee mocht met het vliegtuig naar Belgie voor mij zo onbekend landje. Ik was een beetje bang want ik moest in zo een eng ding kruipen, een transportkooi noemen ze dat …

Gelukkig kwamen lieve mensen mij ophalen in de luchthaven in Belgie en kreeg ik meteen veel knuffels. Mijn opvangmama Sandra ontving mij met open armen en veel liefde en ook daar kreeg ik vele knuffels en snoepjes ! De eerste dag was heel vermoeiend en wou ik alleen maar slapen in dat zachte mandje. Na een goede nachtrust leerde ik ook mijn opvangbroertje en zusje kennen en toen hebben we heerlijk kunnen ravotten. Na de Spaanse hel kon ik het hier goed gewoon worden in Belgie want ik had niet alleen een zacht mandje en veel vriendjes, maar kreeg ook veel en lekker eten ! Intussen werd ik door Galgo Aid ter adoptie gezet op hun mooie nieuwe website en op Facebook. Ik kreeg veel ‘likes’ op Facebook en velen vonden mij lief en mooi en mijn nieuwe mama Jenny, die zag mij en smeltte meteen. Ze bleef maar kijken naar mijn mooie foto en wilde mij zooo graag een goede thuis geven dat ze met papa heeft gesproken die .. meteen akkoord ging ! Zo gezegd zo gedaan en mijn mama en papa stuurden een adoptie aanvraag naar Francesca van Galgo Aid … die kende mijn mama en papa al want mijn zusje Eka komt ook van Galgo Aid. Na een kort overleg kregen mijn mama en papa het goede nieuws dat ik bij hen mocht komen wonen maar omdat mijn mama en papa pas in mei naar Belgie konden komen, mocht ik nog een tijdje bij mijn opvanggezin blijven logeren. Nu begon het lange wachten … weken werden dagen … want mijn nieuwe mama en papa wonen in Spanje … 87 dagen aftellen … dat is best wel lang hoor … mama had op het einde bijna geen nagels meer van de zenuwen ! Gelukkig hield mijn opvangmama mijn mama Jenny goed op de hoogte en stuurde ze af en toe eens foto’s en een update over hoe het met mij ging.

En toen was D-Day eindelijk aangebroken, de grote dag stonden mijn nieuwe mama en papa hier bij mij en werd ik overladen met knuffels, wat waren ze blij mij eindelijk in hun armen te kunnen sluiten ! Het afscheid van mijn opvangmama die zo goed voor mij gezorgd had was wel even moeilijk … de traantjes stonden in haar ogen en ze gaf mij ook een rode sjaal om aan te doen en een knuffelbeertje … en toen liet ze mij gaan … want ze zag dat het goed met mij kwam ! In de auto op weg naar Oostende was ik een beetje stil en heeft Jenny mijn mama mij getroost en gerustgesteld en daar werd ik wel rustig van. Na nog 1 weekje in Oostende te zijn geweest heb ik vele soortgenootjes gezien, met wie ik kon gaan wandelen en spelen. 

Toen op een dag, het was 7 Juni 2014, stonden we vroeg op en gingen naar de luchthaven van Oostende … Oh nee dacht ik … weer in zo’n enge transportkooi … En wat een verrassing, toen ik eindelijk uit de transportkooi mocht, merktte ik het meteen, ik was terug in mijn geboorteland Spanje. Na een rit van een uurtje kwamen we aan in Calpe waar er 6 zussen op mij stonden te wachten. Ze kwamen mij vrolijk en nieuwsgierig begroeten met veel gesnuffel langs alle kanten. Gelukkig waren we meteen vriendinnen en werd ik direkt aanvaard. Ook de poes was van de partij, daar was ik toch een beetje bang van in het begin. En weet je wat ? 1 van mijn zussen heet Eka (Princessa), ook zij heeft haar Gouden Mandje gevonden via Galgo Aid, op net dezelfde manier als ik ! En uiteraard heeft mijn adoptieverhaal een Happy End want eindelijk heb ik nu mijn Thuis gevonden, voor altijd ! Hier wil ik echt nooit meer weg, het is hier gewoon een honden Paradijs ! Mijn zusje Eka en ik willen iedereen van Galgo Aid bedanken en zeker mijn opvangmama voor de goede zorgen. 

Een dikke knuffel en lebberkes van Eka en Blondie !

Muchas Gracias por todo y hasta pronto ?

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli