Honden ter Adoptie

 

Belgium-round De honden die reeds in Belgie zijn, verblijven in afwachting van een 'Gouden Mandje', tijdelijk in een opvanggezin. Het opvanggezin laat de hond wennen aan een huiselijke situatie en begint reeds actief met de socialisatie.
   
Spain-round De honden die nog in Spanje zijn, verblijven in 1 van de asielen waar GAE mee samenwerkt. Ook van onze partners ter plaatse krijgen wij goede informatie en de meeste honden worden tevens getest in hun omgang met katten. Rechtstreekse adoptie uit Spanje via Galgo Aid is mogelijk. 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Domenica

op . Gepost in Spanje

Knop reeds interesse

Domenica
een prachtig zwart-wit Galga teefje van ongeveer 3 jaartjes jong.

De kattentest in het asiel was ook geslaagd. Ze werd opgehaald na een melding van een omstaander dat ze daar ergens rondliep aan de rand van de stad in een industriezone, waarschijnlijk slachtoffer van een jager die haar weer gedumpt heeft net zoals vele anderen...

Intussen is ze sinds 5 december in België en is het Domi geworden voor de vrienden 😉 en omdat het net iets makkelijker 'roept' 🙂 ze is een mooi, lief, zachtaardig en rustig meisje (wat niet wil zeggen dat ze niet actief is hoor)

Binnenshuis kan ze uren liggen genieten en soezen in de zetel, maar een warme mand of dik kussen voldoen ook hoor. Buiten in de tuin snuffelt ze graag wat rond, maar ze daagt de andere honden soms ook uit om te spelen en rond te crossen. Als je een balletje of ander speeltje weggooit, loopt Domi er achter, pakt het speeltje op... en gaat er dan vrolijk mee aan de haal. Het speeltje terugbrengen doet ze niet hoor.

Het enige waar opvangmama Gwen ze nog een beetje moet bijsturen is het spelen met de kleine hondjes van de roedel (Italiaantje, Cavalier...) Domi bedoelt het zeer zeker niet slecht hoor, maar door haar enthousiasme in het spel is ze soms iets te bruusk met de kleintjes. Als dit kleine hondje aangeeft of de opvangmama 'dit is niet oké' dan doet Domi het wat rustiger aan in het spel.

Domi wandelt goed mee aan de leiband en is dus lief en sociaal naar zowel kleine 2-voetertjes en 4-voeters. Is zindelijk in het opvanggezin door gebruik van het hondenluik. Ze springt ook vol enthousiasme in de auto om mee een stapje in de wereld te zetten, kortom een vrolijke hond en een plezier om in huis te hebben.... 

     
Gereserveerd

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
240 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : PAAR UUR
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

 • Sponsor-Galguino
 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

 • Sponsor-DCM
 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-Doggyshop