Galgo Aid Europe vzw

JA slide show
 
Home | Honden ter adoptie
Honden ter Adoptie PDF Afdrukken E-mailadres

 

De honden die reeds in Belgie zijn, verblijven in afwachting van een 'Gouden Mandje',  tijdelijk in een opvanggezin.  Het opvanggezin laat de hond wennen aan een huiselijke situatie en begint reeds actief met de socialisatie. 

De honden die nog in Spanje zijn, verblijven in 1 van de asielen waar GAE mee samenwerkt.  Ook van onze partners ter plaatse krijgen wij goede informatie en de meeste honden worden tevens getest in hun omgang met kattenRechtstreekse adoptie uit Spanje via Galgo Aid is mogelijk.

 
knop-belgie knop-spanje

 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

1) De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'.  Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !

2) De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.

3) De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn.  Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !

De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse.

Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. 

Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

 

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Steun ons via Paypal

Bedankt voor Uw donatie !

Bedrag: 

  • image